CAHİT GÜNAYDIN İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Fakültesinden mezun oldu. Otomotiv Endüstrisinde Mühendis ve Yönetici olarak 25 yıl çalıştı. Profesyonel olarak çalıştığı dönemde altı sigma, kaizen , tpm, iatf16949, vuca , proje yönetimi, efqm, bsc, design thinking,scrum, agile, phyton, arge & teknoloji & inovasyon stratejileri, EU GREEN DEAL, SDG17, circular economy, climate change zirve ve sempozyumlarına katılan Cahit Günaydın Mercedes-Benz, Ford, Isuzu , Nissan gibi küresel firmaların otomotiv projelerinde çalışmıştır.
İşletme Yönetimi Sertifika Programını programını tamamladı. Global ve İstanbul danışmanlık firmaları ile proje bazlı çalışıyor. Bir yenileşim mühendisi olarak; TUGİAD, KALDER, TOSYÖV, TTGV, MEV , TİM, TOBB ve UBSV-STRATEJİ VAKFI gibi sivil toplum kuruluşları için EKOLOJİK SOSYAL İNOVASYON PROJE tasarımları yapıyor.
EU GREEN DEAL , T.C. Yeşil mutabakat döngüsel ekonomi eylem planına göre; sürdürülebilir tedarik zinciri geliştirmek için #cilabteams kuruyor. CEO LAR İÇİN YEŞİL DÖNÜŞÜM REHBERİ ve DÖNGÜSEL YENİLEŞİM ATÖLYE TAKIMI EL KİTABI yayınlandı.
TOBB ekonomik forum dergisi 337 sayısında DÖNGÜSEL EKONOMİYE GEÇMEK İÇİN NELER YAPILMALI ? makalesi yayınlandı. CiLAB teams moderatörü olarak; sürdürülebilirlik raporlarınızın ESG etkisini artırıyor. Greenwashing algısını siliyor. Döngüsel yenileşim mühendisi olarak sadece BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarının 9. olan Sanayide İnovasyon Altyapı #diep2053 kurmak için; ekososyal inovasyon proje tasarımları yapıyor.
SİAD, GİAD, Sanayi Odası, İhracatçı birliklerinde DÖNGÜSEL YENİLEŞİM VE YEŞİL DÖNÜŞÜM başlığı ile konferans veriyor, zirvelere katılıyor, workshoplar organize ediyor.